Bild
Nästa artikel
NYHETER

Fritidstillbehör Sverige blir Campout

Publicerad 10 maj 2017 (uppdaterad 10 maj 2017)
2012 grundades Fritidstillbehör Sverige men nu är det dags för lansering i Norden och då passar det kortare och mer internationellt klingande namnet Campout betydligt bättre. Dessutom säljs de egenproducerade produkterna under det namnet.
Redan nu hittar du flera egenproducerade produkter under det nya fabrikatsnamnen Campout och Campmaster upplagda på deras hemsida men det kommer successivt fler under våren. Dessutom satsas på att utveckla hemsidan när det gäller såväl design som funktioner så att det ska bli enklare att navigera på den.

Företaget, som grundades 2012, har hunnit utvecklas till ett välkänt postorderföretag för campingtillbehör inom Sverige men namnbytet nu är ett strategiskt val för att enklare nå ut till kunder i hela Norden.

Öggestorp Caravan AB, som grundade Fritidstillbehör Sverige, drivs av familjen Larsson och de har varit i husvagnsbranschen i mer än 50 år. Målsättningen med tillbehörsförsäljningen har ända sedan starten 2012 varit att satsa på den växande internethandeln och skapa sig en kundbas genom att erbjuda ett av Sveriges största sortiment av campingartiklar. Varorna skickas per post eller hämtas på plats i Tenhult. Där har de dessutom just byggt upp ett showroom så att det blir möjligt att klämma och känna på deras egna produkter och har Sveriges enda Doréma Megastore tältutställning. Man kan beställa på plats och få med sig lagervaror direkt.

Deras hemsida hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.