Bild
Nästa artikel
NYHETER

Forsbergs Fritidscenter Group får ny VD

Publicerad 29 mars 2017
Lagom inför nästa säsong tillträder Maria Valentin tjänsten som VD. Hon har tidigare jobbat med fordon och har blivit korad till en av Sveriges framtida kvinnliga ledare 2010, 2011 & 2012.

Maria har en gedigen bakgrund från hotellbranschen, där hon arbetat i olika ledande, kommersiella roller.

Hon har varit sområdeschef på SOS Alarm och kommer närmast från fordonsbranschen, där hon varit Platschef för Upplands Motors anläggning i Kista, med det yttersta ansvaret för hela fordonssfären (bilförsäljning och service- marknad). Maria är oerhört kundorienterad och är en engagerad ledare som gillar att vara ute i verksamheten. Hon har en MBA från Stockholms Universitet samt har blivit korad till en av Sveriges framtida kvinnliga ledare 2010, 2011 & 2012.

- Under rekryteringsprocessen har vi haft förmånen att möta många duktiga personer, där Maria för oss var det självklara valet. Dessutom matchar Marias personlighet företagets image och dynamik väl - vi har samsyn vad gäller värderingar och Maria kommer vara en nyckelperson i att driva vår expansion vidare. Förutom detta passar hennes bakgrund med både serviceandan från hotellbranchen kombinerat med hennes erfarenheter från bilbranchen perfekt in i vår organisation, säger Leif West, Ordförande i Forsbergs Fritidscenter.

- Forsbergs är ett välskött bolag och ett starkt varumärke – den ledande aktören i en mycket intressant och växande bransch där allt er uppskattar den frihet och rörlighet som husbil och husvagn medför. Min ambition är att fortsätta utveckla bolaget, med strategin att expandera och bidra till att er människor får upptäcka tjusningen och fördelarna med mobilt fritidsboende. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna i Forsbergs och huvudägaren Nalka Invest leda företaget vidare i dess framgångsrika arbete med nya center och ännu er nöjda kunder, säger Maria i en kommentar.

Maria tillträder sin nya tjänst efter sommaren. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.