Bild
Nästa artikel
NYHETER

Forsbergs expanderar och öppnar i Kalmar

Publicerad 5 april 2017 (uppdaterad 15 april 2017)
Forsbergs Fritidscenter köper Kalmar Husvagn & Fritid och får därmed sitt sjunde center. Anläggningen är centralt belägen i Kalmar och bemannas av tolv personer och i påskhelgen firas det på alla deras anläggningar.

Forsbergs Fritidscenter öppnar sitt sjunde center i och med att de köper Kalmar Husvagn & Fritid. Det är ett väletablerat företag som grundades 1982 av Leif Persson som har drivit det tillsammans med sönerna Andreas och Martin. Företaget är bra beläget med fina lokaler i de centrala delarna av Kalmar. Omsättningen låg 2016 på cirka 120 miljoner.

- Kalmar Husvagn och Fritid har servat sina kunder lysande under sina 35 år i branschen och det kommer vi att fortsätta med. Anläggningen som ligger centralt i Kalmar ser vi som ett perfekt komplement till våra övriga anläggningar! Tillsammans med det fantastiska teamet i Kalmar och det geografiska läget kommer vi nu tillsammans med våra övriga center i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Mantorp och Karlstad ännu närmare våra kunder, säger Christian på Forsbergs Fritidscenter i en kommentar.

- Äran att få vara en del av Sveriges, i vår bransch, största företag känns fantastisk! Vi får möjlighet att växa ännu mer och att ha en professionell koncern som backar oss i våra beslut känns betryggande. Nu spelar vi i den högsta ligan. Det har tagit oss 35 arbetsamma och lärorika år att nå hit och att vi nu får denna möjlighet är ett fint kvitto på att vi jobbat på rätt sätt, säger Andreas Persson på Kalmar Husvagn & Fritid.

Forsbergs Fritidscenter i Kalmar kommer ha sin nyinvigning i samband med sin öppethelg i påsk då även Forsbergs övriga anläggningar håller helgöppet utom på påskafton. Tider för respektive anläggning finns på deras hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.