Nästa artikel
First Camp rekordrekryterar till årets campingsäsong
NYHETER

First Camp rekordrekryterar till årets campingsäsong

Publicerad 2022-01-25 09:18 (uppdaterad 2022-01-25 09:39)
1200 lediga tjänster ska tillsättas när First Camp påbörjar sin rekordstora rekrytering inför sommarsäsongen 2022. Intresset för det som beskrivs som Skandinaviens roligaste sommarjobb brukar vara stort.

First Camp har över 55 destinationer från södra Danmark till norra Sverige och de gör en rekordstor rekrytering när 1200 tjänster ska tillsättas varav 1 000 i Sverige. Det är stor variation på tjänsterna som kan vara personal till receptioner, restauranger, städ, minigolfbanor, utomhusbad och vaktmästerier.

– Nedräkningen till Skandinaviens roligaste sommarjobb har börjat! säger Hanna Bäckhage, HR-chef och fortsätter:

Inför sommaren 2021 fick First Camp in 12 000 ansökningar och i år förväntas det bli ännu fler men det behövs, First Camp växer så det knakar och har gått från 14 destinationer 2017 till dagens 55 destinationer i Sverige och Danmark.

– Vi investerar mycket i våra destinationer och växer hela tiden både i Sverige och utomlands, och har gjort det även under pandemin. Vi kommer att fortsätta växa kraftigt, och parallellt med det förädla de destinationer vi redan har. För den som vill göra karriär inom First Camp finns det med andra ord goda karriärmöjligheter. Vi har alltid behov av engagerade medarbetare som vill vara med och fortsätta bygga norra Europas största campingkedja. Att jobba inom besöksnäringen är otroligt roligt, vi skapar oförglömliga minnen för våra gäster varje dag, och alla våra kollegor är hjärtat i det arbetet! säger Johan Söör, VD, First Camp.

Inför den stora rekryteringen har First Camp arbetat fram en ny rekryteringsprocess. Den centrala HR-avdelningen ansvarar för processen tillsammans med destinationscheferna i Sverige och Danmark.

Rekryteringen påbörjas den 28 januari. Lediga tjänster publiceras på firstcamp.se/jobb och ansökan är öppen till den 20:e februari.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.