Nästa artikel
First Camp övertar campingen på Ådö
NYHETER

First Camp övertar campingen på Ådö

Publicerad 3 juni 2015 (uppdaterad 3 juni 2015)
Den 29 maj förvärvades Björknäs Camping & Stugby på Ådö i Upplands-Bro. Campingen ligger vid Mälarens strand och det tar bara 40 minuter till Stockholms centrum.
Som ett led i campingkedjan First Camps ambition att expandera förvärvades den 29 maj Björknäs Camping & Stugby på Ådö i Upplands-Bro. Campingen har ett trevligt läge vid Mälarens strand med endast 40 minuter till Stockholms centrum. Målsättningen är att anläggningen ska bli en fyrstjärnig camping. First Camp, som är en av de större aktörerna inom camping och semesterbyar utökar därmed sin verksamhet med sin trettonde destination; destinationer som i dagsläget sträcker sig från Luleå i norr till Malmö i söder. 

Björknäs Camping & Stugby är redan idag en populär anläggning och First Camp ser en ytterligare stor potential att utveckla verksamheten. Bland annat kommer man att påbörja ett stort renoveringsarbete av servicebyggnaderna. Björknäs Camping & Stugbys ägare och personal har nu anställts i koncernen First Camp. 

- Inom tre år kommer Björknäs Camping vara en snackis i hela Storstockholm och erbjuda turister ett högklassigt boende vid Mälaren. Det känns kul att vi fått in en så professionell och visionär aktör som First Camp till Björknäs, jag ser fram emot att få arbeta med dem för att utveckla besöksnäringen, säger Mathias Forsberg, näringslivschef, Upplands-Bro kommun. 

- Vi kommer att rusta upp hela området, uppföra nya servicebyggnader och utöka platserna för camping från dagens 70 till cirka 400 under en femårsperiod. Vi avser också att öka möjligheterna till aktiviteter. Vi ser en stor potential i att utveckla Björknäs enligt vårt koncept och vårt mål är att Björknäs ska bli en fyrstjärnig camping, berättar Fredrik Lundberg, inköps- och etableringschef på First Camp. 

First Camp utvecklar sitt befintliga koncept med bland annat egna unika lekplatser, belysning som både skapar såväl en vacker miljö som trygghet, ”citycamping” för en bredare målgrupp och en beläggning under en större del av året.
Var?
Vid Bro strax väster om Stockholm efter E18.

GPS: N59°29'13", E17°36'08"

I närheten finns pendeltågsstation och golfbana.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.