Nästa artikel
First Camp lanserar Campingsveriges största aktivitetsprogram
NYHETER

First Camp lanserar Campingsveriges största aktivitetsprogram

Publicerad 9 mars 2021 (uppdaterad 12 mars 2021)
First Camp offentliggör nu en storsatsning på aktiviteter för sommaren 2021. På 24 av campingkedjans svenska destinationer kommer totalt över 5 500 aktiviteter att genomföras.

Sommaren 2020 lanserade First Camp ett aktivitetsprogram med barnklubb, kvällsunderhållning, träning samt yoga och den här sommaren fintrimmar de konceptet. Under veckorna 27-32 kommer över 5 500 aktiviteter att genomföras, bland annat 288 kvällsshower med handplockade artister, 144 yogapass och över 2 300 möjligheter för de yngsta gästerna att träffa First Camps lyckodjur Yessi. Aktiviteterna genomförs på 24 av First Camps destinationer i Sverige och arrangemangen ingår för First Camps gäster.

– Våra gäster vill aktivera sig när de bor hos oss och med detta omfattande aktivitetsprogram är möjligheterna bättre än någonsin, säger Mikael Wåhlund, konceptansvarig och regionchef på First Camp och fortsätter redan förra sommaren var vårt aktivitetsprogram superuppskattat, och nu har vi förbättrat det ytterligare tack vare feedback från våra gäster.

Aktiviteterna sköts i samarbete med Show Concept by Sarah Howard, som varit en samarbetspartner till First Camp i flera år. Artisterna till kvällsunderhållning och barnaktiviteter handplockas genom auditions över hela landet.

– Trots osäkra tider väljer vi att storsatsa för att skapa ännu bättre upplevelser för våra gäster! Tack vare att vi är en stor kedja har vi resurser till detta och det känns väldigt roligt att vi verkligen lever upp till vår mission: Stunder av lycka för de många människorna, säger First Camps VD Johan Söör.

Se https://firstcamp.se/underhallning-aktiviteter/ för de destinationer där aktivitetsprogrammet erbjuds. Alla aktiviteter kommer att genomföras i enlighet med aktuella Covid-19-riktlinjer, för gästernas och medarbetarnas trygghet.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.