Nästa artikel
Exklusiv tävling för prenumeranter
TÄVLING

Exklusiv tävling för prenumeranter

Publicerad 23 maj 2014 (uppdaterad 23 maj 2014)
Husbil & Husvagn i samarbete med Truma ger dig chansen att vinna tre värdefulla priser!

I det här numret av Husbil & Husvagn har vi en tävling exklusivt för prenumeranter. Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att skicka in en slogan som är passande för tidningen Husbil & Husvagn samt  motivera varför just du ska vinna.

1:a pris:
Mover XT, manövreringssystemet där du via en fjärrkontroll kan flytta och manövrera din husvagn med en exakthet du inte kommer i närheten av med muskelkraft eller dragbil. Mover XT är avsedd för enaxlade husvagnar upp till 2,3 ton och klarar 13 % lutning. Värde cirka 24 000 kronor inklusive installation.

2:a pris:
Uppgraderingsenhet med LCD-manöverenheten Truma CP-Plus, inklusive 12-volts anslutning, kablage och styrkort. En elektronisk manöverenhet som bland annat skyndar på uppvärmningen av rum och färskvatten och förprogrammerar rumstemperaturer. Fungerar även med klimatanläggningarna Aventa eller Saphir. Värde cirka 3 500 inklusive installation. Passar för husbilar med Truma Combi från 2007 eller senare.

3:e pris:
Truma LevelCheck använder ultraljudsteknik för att fastställa hur mycket gasol som finns kvar i flaskan. Instrumentet klarar både stål- och aluminiumflaskor med diameter 200-350 millimeter. Värde cirka 875 kronor.
 

Mejla dina svar och motivering till: vip@husbilhusvagn.se ­senast  den 10 juni, skriv Truma i ämnesraden. Ange prenumerations­nummer och ­telefonnummer så att vi kan nå dig om  du är vinnaren.
 

­Vinnare meddelas per telefon. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.