Nästa artikel
Erwin Hymer museet öppnar igen
NYHETER

Erwin Hymer museet öppnar igen

Publicerad 6 maj 2020 (uppdaterad 6 maj 2020)
Det kommer fler och fler rapporter om att hittills stängda verksamheter i olika länder så smått öppnas upp. Även om vi just nu inte kan resa till Tyskland känns det positivt att Erwin Hymer museum åter slår upp portarna.
För de som åker på semester till sydvästra Tyskland borde ett besök på Hymers museum i Bad Waldsee vara ett givet inslag. Den arkitektoniskt spektakulära byggnaden hyser en rad intressanta fritidsfordon från såväl Hymergruppen som andra tillverkare.

Efter den stängning som tysklands restriktioner tvingade fram är det nu dags för ett återöppnande den 9 maj. Här hittar du deras hemsida.

Det finns även några andra positiva nyheter. Enligt Wall Street Journal kommer Danmark, Österrike, Australien, Nya Zeeland, Grekland, Tjeckien och Israel att välkomna varandras medborgare i ett försök att sätta fart på turism och internationellt resande. I Baltikum öppnas även de interna gränserna mellan Estland, Lettland och Lithauen och invånarna behöver inte sitta i karantän när de passerar gränserna mellan länderna. För andra inresor krävs en karantän på två veckor.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.