En välkänd om än inte rolig syssla

Nästa artikel
Enkel toatömning
NYHETER

Enkel toatömning

Publicerad 26 september 2014
I Düsseldorf visade Thetford en tömningsmaskin för toakassetter. Vad tror du, är detta framtidens melodi?

Det är väl ett understatement att påstå att toatömningen inte är någon favoritsyssla på semestern. Men i framtiden menar Thetford att det inte behöver vara så, allt i linje med vårt växande behov av lyx enligt Thetford.

Tillsammans med en tysk partner har de utvecklat två högteknologiska prototyper av Thetford Cleaning Machine. Denna maskin tömmer kassetten, spolar ren den och fyller den med ny Thetford toalettvätska, redo att användas igen.

För några månader sedan startade Thetford en roadshow för att testa prototyperna. Såväl maskinens funktionalitet som konsumentens reaktion testas. Testperioden pågår ännu, men de konsumenter som hittills har deltagit i testet är entydigt entusiastiska enligt Thetford. Norbert van Noesel, marknadschef på Thetford säger

- Konsumenterna tycker att maskinen är hygienisk, praktisk och ett mycket bra tömningssätt. Att tömma en kassett blir på detta sätt verkligen en fröjd!

Fram till oktober kommer Thetfords roadshow att fortsätta genom Europa. Därefter kommer resultaten att analyseras och planer utarbetas för hur och när maskinen kan lanseras på marknaden. Fortsättning följer!

Vi har bifogat Thetfords video som visar hur det hela fungerar.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.