Bild
Nästa artikel
NYHETER

Ekerum Camping blir del av Grönklittsgruppen

Publicerad 30 april 2017 (uppdaterad 30 april 2017)
Många campingar ansluts nu till olika campingkedjor, nu är det dags för öländska Ekerum camping som blir den nionde anläggningen i kedjan Svenska Campingpärlor.
Grönklittsgruppen AB fortsätter att investera i sin campingverksamhet. Senast i raden av förvärv är Ekerum Camping, belägen utanför Borgholm på Öland. Campingen tar därmed plats i Svenska Campingpärlor, en rikstäckande kedja av större campingar i Sverige.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Ekerum in i vår campingfamilj, säger Mark Baljeu, VD/koncernchef Grönklittsgruppen AB. Det är vår strategi att hitta anläggningar i Sverige som är stora nog att utvecklas hos oss. Vi vill ha campingar i attraktiva lägen, med välordnade faciliteter och ett rikt utbud av aktiviteter, både på och utanför campingen. Ekerum lever upp till alla dessa krav och vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten.

Ekerum blir den nionde campingen som tar plats i Svenska Campingpärlor.

– Det här förvärvet stärker helheten och befäster vår position på marknaden. Att vara verksamma på just Öland känns väldigt positivt. Det är en stark destination med många besökare. Vi har heller inga konkurrerande kedjor med verksamhet på Öland.

Ekerum Camping beskrivs av Grönklittsgruppen som en pärla mellan land och hav, naturskönt belägen söder om Borgholm vid Kalmarsund där det både finns en stor badstrand och vackra omgivningar. På stranden finns en lekpark men det finns även pool, café, glassbar, äventyrsgolf, cykelbilar och restaurang. Läget gör att det även är nära till många sevärdheter och evenemang.

Anläggningen har cirka 500 tomter samt 148 stugor och villavagnar.  

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.