Nästa artikel
Designa din egen husvagn
NYHETER

Designa din egen husvagn

Publicerad 22 juli 2014 (uppdaterad 30 september 2019)
Adria firar sitt femtioårsjubileum 2015 och på mässan i Düsseldorf i höst premiärvisar de ett nytt koncept 'Designa din egen husvagn'.

Detaljerna runt Adrias koncept kommer att avslöjas i Adrias monter den 29 augusti när den nya modellen har sin världspremiär.

Matjaž Grm, Adrias marknadschef, säger

Adria är stolta över att kunna visa upp en innovation i husvagnsbranchen, en av de första i industrin, och definitivt en av de mest omfattande. Kunderna kommer nu att få möjlighet designa sin egen husvagn med ett urval av 29 lackeringar. Inuti finns det matchande moderna inredningar att välja på och ytterligare innovativa nyheter i denna lätta husvagn som är 3,6 meter lång och lämplig för upp till fyra personer. Den nya husvagnen kan anpassas online för kundens individuella stil, vi tror att den här möjligheten är viktig för branchens framtidsmöjligheter att  attrahera en yngre generation husvagnsägare.

Adria hittar du i monter A59-04 Hall 10 på mässan i Düsseldorf. Den nya husvagnen presenteras dessutom på alla viktigare husbilsmässor i Europa inför modellåret 2015.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.