Bild
Nästa artikel
NYHETER

CTJ Meilenstein-priset till Truma

Publicerad 1 mars 2018 (uppdaterad 1 mars 2018)

Från vänster till höger: CTJ-medlemmen Hans-Jürgen Hess, Trumas direktör Alexander Wottrich, Essens borgmästare Thomas Kufen och CTJ-ordförande Raymond Eckl vid prisutdelningen.

Den tyska föreningen för husvagns- och turismjournalister visar sin uppskattning för Truma-ägarens livsverk med ett hedervärt pris till Renate Schimmer-Wottrich.

På mässan Reise + Camping i Essen belönades Renate Schimmer-Wottrich med ”CTJ Meilenstein 2018”. CTJ är en tysk förening för husvagns- och turismjournalister.

Renate Schimmer-Wottrichs far Philipp Kreis grundade Truma 1949, och Renate har drivit det under de senaste tre decennierna och fortsätter än idag att sätta sin prägel på företaget som ordförande för dess rådgivande kommitté. Under den här tiden har hon lyckats göra Truma till en internationellt ledande tillbehörsspecialist. Det allra viktigaste för henne har hela tiden varit en hög kundorientering, innovativa produkter, en hållbar inriktning hos företaget och medarbetare som trivs. 

- Jag är mycket glad över den här utmärkelsen eftersom den kommer från erfarna fackpressjournalister från branschen, som känner till vårt företag mycket väl och själva använder våra produkter. Det gläder mig att mitt arbete erkänns och uppskattas men jag ser även utmärkelsen som en form av beröm åt alla Trumas medarbetare, säger Renate Schimmer-Wottrich.

Alexander Wottrich tog emot utmärkelsen i sin mors ställe på mässan i Essen. I januari 2018 tog han över som teknisk direktör på Truma och driver som tredje generation familjeföretaget vidare med stor framgång.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.