Bild
Nästa artikel
NYHETER

CTEK vinner pris för bästa laddare 2018

Publicerad 22 april 2018
För fjärde året i rad har CTEK:s batteriladdare utsetts till de bästa på marknaden enligt den anrika brittiska publikationen Auto Express.
Varje år utser det brittiska bilmagasinet Auto Express den bästa laddaren för ditt bilbatteri. Efter ett gediget testpaket, där alla tänkbara delar av laddningen och laddarna själva utvärderades, stod det klart att CTEK:s CT5 Time to Go är årets bästa laddare 2018. Det är fjärde året i rad som en laddare från CTEK vinner Auto Express test, långt före konkurrenter från bland annat Noco, Sealey och Vicitron.

Utdrag ur sammanfattningen från testet

- Om batteriladdare är ett mysterium för dig är det här rätt produkt för dig. Den har alla laddfunktioner som andra CTEK-laddare har, men förvirrar dig inte med dem. Istället finns det en betydligt mer användbar display som talar om hur lång tid det är kvar innan du kan starta bilen.

Stefan Magnusson, säljchef för Norden och Storbritannien gläds åt beskedet.

- Det kommer hela tiden nya konkurrenter i den här kategorin och vi är överlyckliga att än en gång vinna det här prestigefulla priset. Våra kunder förväntar sig inget annat än det bästa från våra produkter och genom ständig innovation håller vi oss före våra konkurrenter. Det här är ett kvitto på vår oslagbara teknik, men även till säkerheten och användarvänligheten som CT5 Time to Go innebär. Detta i en tid då bilbatterier blir allt mer avancerade och har allt större krav på sig. Som ett resultat har vi sett drastiskt förkortad livslängd på batterier just för att de inte underhålls på ett bra sätt.

CTEK CT5 Time To Go laddar, underhåller och konditionerar alla typer av tolvvolts blysyrabatterier som Wet, Calcium, GEL, AGM och EFB, där de två senaste används i bilar med den krävande start-stop-tekniken. Laddaren är helt automatisk, gnistsäker, fasskyddad och har fem års fabriksgaranti. Prisnivån ligger på tusen kronor.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.