Bild
Nästa artikel
2015

Concorde Liner Centurion med slideout

Publicerad 24 augusti 2014 (uppdaterad 25 augusti 2014)
På Elmia får du möjlighet att själv se nya Concorde Liner Centurion med slideout! Fram till dess kan du njuta av vårt bildspel!

Oöverträffad komfort, enorm utrustningsstandard och oöverträffad fordonsteknologi. Superlativen från Concorde vet nästan inga gränser i Concordes egen beskrivning och på Elmia kan du själv bedöma om dessa ord stämmer. Under alla omständigheter är detta den första Concorde med slideout vilken kan fås fabriksmonterad som extrautrustning.

Modellerna till 2015 är 1020 och 1060, båda utrustade med garage för en liten bil. Modellen 1060 har drottningssängen tvärmonterad med en rymlig gång runtom medan "lillebror" 1020 har den längsmonterad enligt klassiskt snitt. Även om 1020 är något kortare av dessa två är den inte sämre utrustad.

Inredningen präglas av "perfektion" med indirekt LED-belysning på skåpluckor med högglansig beige yta och äkta valnötsfanér. Den elektriskt manövrerade takbäddens generösa mått på 2 x 1,60 meter är extrautrustning men späder ytterligare på den redan lyxiga känslan. Köket har en arbetsyta i mineralmaterial utan skarvar och som extrautrustning finns en keramikhäll som skapar ett ovanligt välutrustat kök.

Passa på att njuta av bildspelet och att se den på Elmia om du besöker mässan.
(Vill du läsa mer om Liner Centurion så hade vi en artikel om den i nummer 10.2013. Då låg priset på 3,8 miljoner kronor + slide-out för 340.000 kr)

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.