Nästa artikel
Challenger Sirius på Elmia
2015

Challenger Sirius på Elmia

Publicerad 25 augusti 2014
Forsbergs började sälja sitt nya fabrikat Challenger i januari 2014 och nu i september presenteras det för första gången på Elmia-mässan i Jönköping.

Challenger är grundat 1985 i Frankrike och är största fabrikat i Frankrike och tredje största fabrikat i Norge. Challenger ingår i Trigano-gruppen som är en av de största i Europa på fritidsfordon. En av modellerna som visas på Elmia är den helintegrerade modellen Sirius.

Andreas Hermansson, VD på Forsbergs, säger Med Challenger kan vi nu erbjuda ett bredare produktutbud som kompletterar våra nuvarande märken Hobby, Frankia och Concorde.

Forsberg framgåller i sitt pressmeddelande att den helintegrerade Challenger Sirius ligger i en bra prisklass. Modellen har aluminiumkaross vilket passar utmärkt i det nordiska klimatet. Modellen går att få med flera olika planlösningar och längder och går till exempel att få med en total längd på mindre än sju meter. 2015 års modeller har fått ny inredning och det finns flera olika klädslar att välja mellan, bodelen har vridbart bord och köket en kyl/frys på 175 l. Dubbelsängen går att förlänga och bodelen har heltäckningsmatta.

På Elmia kommer du att få möjlighet att bekanta dig närmare med årets uppdateringar!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.