Bild
Nästa artikel
NYHETER

Böda Sands artister för Scensommar klara

Publicerad 11 april 2017 (uppdaterad 11 april 2017)
Böda Sand bjuder in till Scensommar. Den 21 juli, 28 juli och 4 augusti blir det konsertkvällar fyllda av magi, underhållning, trolleri och allsång. Allt under ledning av Tobbe Trollkarl och Böda Beach Band.

Bor du på Böda Sand de aktuella dagarna får du chans att uppleva deras artistuppträdanden utan några extra kostnader. Men det är populära dagar och Scensommarkväll brukar besökas vardera kväll av cirka 4 000 gäster. Även de som inte bor på campingen är välkomna men får då betala inträde.

- Vi har valt att hålla evenemangen gratis för vår boende gäster och jobbar hela tiden med att skapa värdeökning för kundgruppen "aktiva barnfamiljer", säger Böda Sands vd Anna Barekvall, och fortsätter 

Böda Sand är aktiva med olika evenemang. Utöver musikevenemangen anordnas även löptävlingar, mc och bilträffar, familjeveckor, och träningsveckor.

- Evenemang är viktiga och skapar reseanledningar, säger Anna Barkevall. Våra arrangemang är riktade till just barnfamiljer, vilket är en viktig målgrupp för Öland.

Böda Sands Scensommarprogram 

Fredag 21:e juli – Ace Wilder och Panetoz 
Fredag 28:e juli – Pernilla Wahlgren och Samir & Victor 
Fredag 4:e augusti – Sean Banan

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.