Bild
Nästa artikel
Nyheter

Bloggar från husvagnen

Publicerad 17 juli 2012
Ingen i familjen hade någonsin upplevt en husvagnssemester. Men pappa Kalle blev utsedd till Polars och Pappa Magazines pappabloggare 2012, och är nu ute på en riktig husvagnssemester i Sverige. Som Kalle givetvis bloggar om.

 

Familjen har inga tidigare erfarenheter från att semestra i husvagn. Nu är de iväg på en resa genom Sverige för att uppleva den svenska sommaren tillsammans med husvagnen från Polar.
— För oss känns det väldigt roligt att få möjlighet att introducera husvagnens alla fördelar för en familj som är helt ny för campinglivet, säger Niclas Runberg, vice VD SoliferPolar AB.

 

Husvagnen som familjen reser och bor i är en Polar 560 BK årsmodell 2013.
— Vi brukar inte ha några som helst problem att aktivera oss oavsett väder, säger Kalle Brauner. Men hur lyckas man tillfredsställa allas önskemål i en husvagn på 13,4 kvadratmeter om det visar sig att det regnar tre veckor i sträck? fortsätter han.

 

Pappa Kalle kommer att blogga dagligen om allt som familjen upplever. Vi på Husbil och Husvagn kommer att dela med oss av våra tips på platserna som familjen besöker, så håll utkik!

 

Bloggen finns på www.husvagnspappan.se.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.