Bild
Nästa artikel
NYHETER

Björkängs Havsbad blir del av Nordic Camping

Publicerad 9 maj 2017
Ytterligare en camping övergår till att drivas av en campingkedja när Björkängs Havsbad blir en del av Nordic Camping & Resort

Björkängs Havsbad är en fyrstjärnig familjecamping precis invid havet och bara minuter från E6:an strax söder om Varberg. Campingen har idag cirka 420 elplatser och tiotal stugor av olika storlekar.

- Vi är väldigt glada över att Björkängs Havsbad nu blir en del av Nordic Camping & Resort familjen. Ägarna till Björkängs Havsbad, familjen Nilsson, har gjort ett fantastiskt arbete med att utveckla den befintliga anläggningen och det känns spännande och roligt att äntligen kunna erbjuda våra kunder en anläggning vid Sveriges Riviera. Denna pärla vid havet, nära Varberg och Falkenberg, är ett måste för en sann campare. Utöver dagens befintliga camping finns goda möjligheter att utveckla attraktioner och boendeformer på andra intilliggande fastigheter som ingår i denna uppgörelse. Om några år är detta en fullskalig Resort. Sonja Nilsson med familj har gjort ett otroligt jobb och vi vill nu ta vid och utveckla områdena runt campingen ytterligare, säger VD Tom Sibirzeff för Nordic Camping & Resort. 

- Det känns otroligt bra och tryggt att få lämna över till en professionell aktör som Nordic Camping & Resort. För oss fanns bara Nordic Camping när det kom till att hitta en större aktör i branschen som tagare till vår verksamhet. Björkängs Havsbad är nu redo att utvecklas ytterligare som del av Nordic Camping familjen, säger Sonja och Bo Nilsson.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.