Nästa artikel
Biltema har publicerat sin nya katalog
NYHETER

Biltema har publicerat sin nya katalog

Publicerad 24 mars 2021 (uppdaterad 24 mars 2021)
Biltemas nya katalog är på 228 sidor och den finns även online.

Biltemas produktsortiment spänner idag över 19 000 olika artikelnummer och täcker mycket mer än bara produkter för bil. Namnet avslöjar dock hur allting började för hela 58 år sedan.

1963 började Biltema sälja reservdelar och tillbehör till bilar för en bråkdel av vad originalreservdelarna kostade. Sedan dess har Biltema vuxit explosionsartat och i början av den här veckan skickades den senaste upplagan av Biltema Original, innehållandes reservdelar till över 6000 bilmodeller, ut till svenska hushåll med bil. 

– Även om vi nu för tiden erbjuder mycket mer än bara produkter för bilar är vårt stora utbud av reservdelar och biltillbehör fortfarande oerhört viktigt för att vi ska kunna finnas tillhands för alla som vill fixa med sin bil på egen hand. Vi har aldrig tidigare haft så många artiklar i Biltema Original. Bara sedan förra året har den vuxit med hela 50 sidor, säger Adelina Voci, Biltemas Vice VD.

Specialverktyg för reparation av bilar har med tiden sjunkit i pris, vilket har gjort det mer attraktivt för privatpersoner att reparera och underhålla sin bil själv. I den nya katalogen har man satsat på ett brett utbud av specialverktyg. 

– Vi har valt att ge extra utrymme i Biltema Original åt specialverktyg och samtidigt även ge råd om vilka verktyg som bör användas till vad, avslutar Voci. 

Förutom reservdelar och specialverktyg för bilar innehåller Biltemas sortiment produkter inom camping, fritid, båt, hem, bygg, bilvård, verktyg, kontor och multimedia.

Här kan du bläddra i Biltema Original.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.