Nästa artikel
Biljettrea till sjöss
NYHETER

Biljettrea till sjöss

Publicerad 27 januari 2016 (uppdaterad 27 januari 2016)
För andra året i rad är januari månaden då Stena Line sänker priserna på sina biljetter och erbjuder kunderna att gå till sjöss för upp till halva priset. Totalt kommer det att finnas 100 000 biljetter till reapris med start den 28 januari.

- Förra året blev det rusning till de billiga biljetterna, så det gäller att vara snabb om man vill ha chansen få fatt i en, säger Birgitta Wallström, Stena Lines Marknads- och försäljningschef i Sverige.

Januari är traditionellt den månad på året då människor har det tuffast ekonomiskt efter storhelger som jul och nyår, men kanske också den månad då många börjar längta efter vårens och sommarens resor. 

– Med Europas största biljettrea hoppas vi att ännu fler känner att de har råd att unna sig en resa under våren. Med tanke på att man ofta spenderar mycket pengar under julledigheten så tycker vi att en rea i slutet av januari passar väldigt bra. Vi vill att alla ska ha råd att åka på semester med Stena Line, säger Birgitta Wallström.

Här hittar du Stena Lines hemsida.

Rean pågår mellan den 28 januari och 2 februari med möjlighet att boka biljetter till nedsatt pris med avgång fram till och med den 15 juni.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.