Nästa artikel
Besikta i Limhamn
NYHETER

Besikta i Limhamn

Publicerad 21 september 2015
Idag, den 21 september, öppnar Besikta sin tredje station i Malmö, på Krossverksgatan 11 i Limhamn. Besikta bilprovning i Limhamn erbjuder både tidsbokning och drop-in.

Den nya Besiktastationen kommer att erbjuda både kontrollbesiktning och efterkontroller av personbil och lätt lastbil (och därmed husbilar) upp till 3 500 kg. Dessutom erbjuds frivilliga kontroller såsom Bildiagnos för att underlätta när man ska köpa eller sälja en bil.

– Nu utökar vi vår service för Malmöbor med omnejd, med ytterligare en station och därmed möjligheten till ännu säkrare besiktningar. Förutom den lagstadgade besiktningen ingår utan extra kostnad, utökade kontroller av ABS-bromsarna och krockkuddarna, säger Nils-Olof Pålsson, Marknadsområdeschef med ansvar för Besikta bilprovning i Malmö. 

Utöver den lagstadgade kontrollbesiktningen görs utökade kontroller av den elektronik som styr ABS-bromsar och krockkuddar. Kontrollerna ingår utan extra kostnad i Säker Standard som är Besiktas kontrollbesiktning för personbilar och dessa uppgifter rapporteras inte till Transportstyrelsen. Dessutom kan man välja till två tilläggspaket, Plus eller Komplett, som bland annat inkluderar kontroll av övriga elektroniska säkerhetssystem.

Mellan den 21 september och 5 oktober erbjuds alla som vill, en kostnadsfri kontroll av personbilens elektronik (gäller bensindrivna bilar från 2002 och framåt samt dieseldrivna bilar från 2004 och framåt).

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.