Bild
Nästa artikel
NYHETER

Asplöven fortsätter driva Haparanda camping

Publicerad 20 april 2017
Flera tunga aktörer fick nobben när den fortsatta driften av campingen på Haparanda strand beslutades. Och nu planerar man för nya satsningar.

Norrbottenskuriren skriver att Seskarö Havsbad, Taavolagården och Kukkolaforsen Turist & Konferens AB lämnade in anbud på den fortsatta driften av Haparanda camping. Men det blir som tidigare hockeyföreningen Asplöven som får driva campingen i centrala Haparanda.

– Det känns riktigt bra, eftersom vi är bra på det. Vi drev den ju förra året och det gick riktigt bra. Personalen är intrimmad och det är bara att sätta igång, säger Asplövens ordförande Per-Olof Kinnunen till Norrbottenskuriren.

Campingen kommer att öppna 1 juni eller tidigare om det är torrt nog men redan nu har folk börjat ringa och boka platser. Till årets säsong tänker man skapa ett aktivitetsland.

– Något lekland, med hoppborg eller något sådant för barnen. Sen skulle det verkligen vara bra med minigolfbana. Får vi bara klartecken med samarbetspartners så ska vi sätta dit det, avslutar Per-Olof Kinnunen.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.