Nästa artikel
Årets ställplats i radio
NYHETER

Årets ställplats i radio

Publicerad 14 november 2014 (uppdaterad 30 september 2019)
Våra läsares val av Årets ställplats uppmärksammas nu i radio. Varför inte ta dig tid att lyssna på detta i eftermiddag?

I eftermiddag sänder Sveriges Trafikradio bland annat ett inslag från Årets Ställplats som röstades fram av läsarna i tidskriften Husbil & Husvagn. Detta sker på Webbradion www.trucknetradio.se eller Radio 94,3 över Närke mellan klockan 15 och 17. Repris samma tid nästa fredag.

...

Sveriges bästa ställplats för husbilar ligger i Degerhamn på södra Öland. Det har husbilsägarna själva bestämt.
Överraskande?

Frågan går till Stig Hagehed, ordförande för Degerhamns Båt- och Sportfiskeklubb som driver ställplatsen för husbilar i Degerhamns hamn.

- Både och. Många av våra gäster har sagt att vi skulle bli det. Själva var vi nöjda med att vara nominerade. Men självfallet är vi jätteglada, säger Stig Hagehed.

Intervjun med ordförande Stig, eldsjälen, idégivaren och förre ordförande Sten Persson, samt kassören Ulf Johansson sänds i Sveriges Trafikradion fredagen den 14 november mellan klockan 15 och 17.

Där berättar trion om verksamheten som växt från 400 husbilsnätter premiäråret 2009 till nästan 4 000 i dag. Vi får även höra när och varför husbilsägarna väljer södra Öland och vad som händer vid Degerhamns ställplats 2015.
En ställplats med fantastisk vy över Kalmarsund, drygt tre mil söder om brofästet i Färjestaden

Skrivet av
Håkan Bågenvik, södra Öland

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.