Bild
Nästa artikel
NYHETER

Åre camping

Publicerad 26 augusti 2014 (uppdaterad 26 augusti 2014)
Äventyrsbyn Åre har fått en egen camping. I somras slogs portarna upp till den nyrenoverade campingpärlan vid foten av fjället och med Åresjön alldeles nära. En skoterled invid knuten och kajaker guppandes vid strandkanten ger möjlighet till fantastiska naturupplevelser året om.

Åre Camping ägs och drivs av familjen Jarlhed/Vergara som har använt det senaste året till att renovera hela anläggningen. Fräscha serviceutrymmen, nyrenoverat kök, torkrum och reception gör det enkelt och bekvämt att spendera semestern här året om, oavsett om man väljer tält, husvagn eller att hyra en av de 5 campingstugorna. Familjen äger och driver även aktivitetsföretaget Äventyrligt i Åre.

 ⁃ I år ger vi boende på campingen 10 procents rabatt på aktiviteter såsom rafting, downhill cykling och klättring med mera. Framöver kommer vi även att erbjuda paketresor med boende och kurser till såväl företag som privatpersoner, säger Stefan Jarlhed.

Campingen ligger idylliskt i ett lummigt område med stora gräsytor, vilket även gör den perfekt för småbarnsfamiljen som vill ha en lugn semester i fjällmiljö. Med bakstuga i servicehuset finns även möjlighet att lära sig baka sitt eget tunnbröd.

⁃ Närheten till Åres puls, men ändå med ett avskilt läge gör att vi kan erbjuda en miljö som passar alla. Om man åker till Åre för att höja adrenalinet med de många olika aktiviteter som vi erbjuder, eller om man bara vill sola, fiska och vandra på semestern spelar ingen roll. Hos oss finns en plats för alla, säger Valentina Vergara.

Var?

Åre Camping ligger i Såå 6 km öster om Åre längs den gamla vägen nedanför E14.

GPS: N63°21'07", E13°11'05"

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.