Nästa artikel
Adria uppdaterar Adora-serien: ”Mindre vitt”
Nyheter

Adria uppdaterar Adora-serien: ”Mindre vitt”

Publicerad 2024-08-22 12:58 (uppdaterad 2024-08-22 13:57)
Ny facelift invändigt och utvändigt för populära Adora.

När Adria ser över sina husvagnar till 2025 så får deras populära serie Adora sig en översyn. Adora är den serie med flest olika planlösningar i Adrias sortiment så någon ny modell är inte aktuellt till 2025.

Istället läggs fokus på att uppdatera insida och utsida med nya designinslag. ”Förhoppningen är att göra en uppdatering som ska få både unga och äldre att gilla inredningen, så därför satsar vi på mindre vitt överlag.” meddelar Adria på en presskonferens i Tenhult.

Gräddvitt bord, stenimitation på bänkskivan i köket och en ny mörkare klädsel i soffgruppen. 

Skåpen har en ny varm färgton, se skillnad mot den vita väggen i sovdelen.

Under senare år har det synts mycket vitt inuti i Adora-serien, något som kan upplevas kallt och inte speciellt ombonat. Det var inte lika uppskattat bland äldre köpare som föredrog en mer mörk och varm inredning. Därför hoppas Adria att den nya kompromissen ska tilltala alla kundkategorier. De unga som vill ha det mer stilrent och de som föredrar mer värme.

Kritvita detaljer på exempelvis bord, bänkskivor och väggar har bytts ut till gräddvitt, stenimitation och en varmgrå färg som drar åt det rosa-lila hållet på skåp och inredning. Tonen på den senare är svår att sätta fingret på, det beror på vilket ljus som flödar in, men varm är den. 

När det kommer till utsidan av vagnen fanns där tidigare en stor silverfärgad dekal vilken är helt borta. Även färgranden nedtill har fått sig en översyn. Totalt sett ger utsidan en väldigt stilren look. 

Stilren exteriör med släta väggar. Färgranden är grå längst fram och rosa-lila i bakkant.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.