Bild
Nästa artikel
NYHETER

Adria blir officiell partner till Vätternrundan

Publicerad 26 februari 2019
Värmande husbilar i depåerna och lyxigt boende mitt i området för en av deltagarna. Det är några delar i ett nytt partneravtal som Vätternrundan har tecknat med Adria.

– För oss handlar det om att förgylla upplevelsen för våra deltagare, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef för Vätternrundan.

Adria fanns på plats som utställare under förra årets cykelvecka och märkte ett stort intresse från besökarna på Vätternrundans utställningsområde. I år har Vätternrundan och Adria därför valt att utveckla samarbetet till ett partnerskap, där Adria blir officiell partner till Vätternrundan. 

– Jag är väldigt glad över vårt partnerskap med Adria, säger Ulrika Smith Svenstedt. Det är ett ledande varumärke inom fritidsfordon och en partner som tillför det där lilla extra till vårt arrangemang. 

– Deltagarna i Vätternrundan är aktiva personer som lägger mycket tid på sitt fritidsintresse och reser mycket, säger Vidar Donnér, marknadsföringsansvarig för Adria AB. Vi ser att husbil eller husvagn kan vara ett bra alternativ för dem. Vi strävar ständigt efter att nå nya grupper, som inte nödvändigtvis är campare utan kanske vill resa fritt av andra skäl. Därför ser vi vår närvaro under Vätternrundan som självklar.

En del av samarbetet är att återförsäljare i städer runt Vättern kommer att finnas på plats med husbilar i 4-5 depåer under Vätternrundan, där deltagarna kan vila och värma sig en stund. En annan del är en vip-avdelning för partners på området och dessutom kommer Adria att ha en stor utställning av husbilar i Motala på utställningsområdet. I en husbil mitt på området får en av deltagarna chansen att checka in och bo under loppet, med start och mål rakt utanför dörren. Vem det blir avgörs i en tävling under våren.

– Vi vill förgylla upplevelsen för cyklisterna, säger Ulrika Smith Svenstedt. Med det här samarbetet kommer de verkligen få känna det. Det kommer att hända mer i depåerna och mer på mässområdet. Dessutom försöker vi inspirera våra deltagare att samåka till våra lopp och det passar ju perfekt att göra med husbil eller husvagn.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.