Nästa artikel
4-stjärnigt i Falsterbo
Nyheter

4-stjärnigt i Falsterbo

Publicerad 24 november 2015 (uppdaterad 2 december 2015)
Ny arrendator med höga ambitioner sökes till Falsterbo camping.

Kommunstyrelsens arbetsutskott i Vellinge beslutade under ett möte på måndagen att söka en ny arrendator till campingen i Falsterbo. Målet är att den nya arrendatorn ska höja standarden så att campingen blir 4-stjärnig.
– Helt klart höjer vi ambitionerna i och med detta beslut. Att få till en 4-stjärnig camping i Falsterbo är en viktig del i kommunens utveckling. Jag hoppas och tror att vi både lockar till oss fler turister till kommunen, men också att vi förlänger turistsäsongen. Läget är hel unikt. Campingen ligger både naturskönt och strandnära och med rätt arrendator tror jag att vi kan få en anläggning med service och utbud utöver det vanliga, säger Carina Wutzler (M), kommunstyrelsens ordförande.

Förhoppningarna är att den nya arrendatorn ska ta över anläggningen vid årsskiftet 2016-2017. Kommunen kommer att gå ut med ett prospekt där intressenter ska anmäla sitt intresse och beskriva sitt koncept, sin service, planerad bemanning, tidsplan och mycket annat. Mellan den 1 december 2015 och den 14 januari 2016 kommer mer detaljerad information att finnas på Vellinge.se om hur man ansöker om att bli ny arrendator. 

Källa: vellinge.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.