Nästa artikel
Tvärställd queenbed i nya Nova 590
2021

Tvärställd queenbed i nya Nova 590

Publicerad 16 juli 2020 (uppdaterad 16 juli 2020)
Husvagnarna från Eriba byggs av Hymer och till 2021 får deras finare serie Nova en ny planlösning med tvärställd queenbed. Eriba Nova 590 heter modellen och den har också ett rymligt kök och sittgrupp.

Husvagnarna från Eriba och Hymer präglas av hög kvalitet och deras modellserie Touring är välkänd och välbesökt på mässorna. Serien Nova hör till Eribas finare husvagnar och nya Nova 590 blir näst störst i serien efter 620 som har långbäddar.

Nova 590 har ett rymligt badrum längst bak med separat duschkabin. Ett steg längre fram finns vagnens stolta queenbed som är tvärställd och har förhållandevis rymliga gångar runtom vilket ger en känsla av luftighet. Vid sängens fotända finns ett stort panoramafönster som ger utsikt åt rätt håll, dvs inte in förtältet...

Längre fram har Nova 590 ett rakt kök med trelågig spis. På andra sidan mittgången finns ett kylskåp och intill det en garderob och en vägg med tv-stativ precis vid entrén. Designen präglas både utvändigt och invändigt av ganska strama och raka linjer vilket ger ett modernt och smakfullt intryck.

Eriba Nova har en kaross som är 6780 mm lång (totallängd 8080 mm) och 2400 mm bred. U-soffan längst fram i fören är bäddbar vilket ger 4 bäddplatser. 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.