Bild
Nästa artikel
ELMIA2014

Torsdagens cykel utlottad

Publicerad 11 september 2014 (uppdaterad 11 september 2014)
Idag var det dags att lotta ut den första cykeln där du som röstar i vår ställplatstävlng kan vinna en en EcoRide elcykel.

Det var många som tog tillfället i akt och röstade på vilken ställplats som skall bli "Årets ställplats 2014". Av de som deltagit i omröstningen drogs en röstsedel där personen vann en fin elcykel, en EcoRide med ett värde av 11.490 kronor.

Vid dragningen hade åtskilliga personer sökt sig till vår monter och monterytan räckte långt ifrån till för den månghövdade och förväntansfulla skaran. Stämningen var på topp när vår medarbetare Claus Widell tog tag i mikrofonen strax före klockan tre och alla andaktsfullt inväntade det magiska klockslaget.

Först fick vi reda på att postnumret skulle sluta på en tvåa. Siffran innan skulle vara en femma men sedan avslöjades den kvinnliga vinnarens namn som brast ut i jubel till den övriga publikens applåder.

Vi gratulerar Eva Ferhm till den fina vinsten! Men Eva säger till oss att hon ännu inte riktigt förstått att det var just hon som blev den lyckliga vinnaren. Det känns lite overkligt menar Eva som fått avundsjuka blickar och bud på sin vinst, men någon försäljning är ine aktuell.

Ett stort, stort grattis och titta gärna på bildspelet!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.