Nästa artikel
Robin Paulsson underhåller på Kista-mässan
CS2019

Robin Paulsson underhåller på Kista-mässan

Publicerad 22 november 2018 (uppdaterad 22 november 2018)
Caravan Stockholm har offentliggjort den andra av dem som kommer att äntra scenen för att få besökarna på extra gott humör och det blir komikern och programledaren Robin Paulsson.

Det har blivit tradition att Caravan Stockholm bjuder på högklassig underhållning när mässan i Kista går av stapeln, nästa gång den 14-17 februari 2019. Den här gången presenterar de nu komikern och programledaren Robin Paulsson.

– Det ska bli riktigt spännande att välkomna honom på mässan i februari, säger Karin Blomqvist som är projektledare. Tidigare år har profiler som David Batra, Babben Larsson och Thomas Petersson bjudit på trevliga minnen från scenen. Nu kan vi lägga ytterligare ett starkt namn till listan. Robin Paulsson är i mitt tycke en av landets bästa programledare som dessutom levererar standup av högsta kvalitet.

Trots att Robin Paulsson bara är 34 år är han ett välkänt namn i underhållningsbranschen och det är elva år sedan han fick sin egen talkshow på SVT. Programmet Robins har blivit en långkörare och Robin har kallats en blandning av Seinfeld och David Letterman för sitt sätt att leda den.

Robin har även mycket annat på sin meritförteckning. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet. Åren 2011 och 2012 ledde han Svenska Idrottsgalan i SVT och år 2015 var han programledare för Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen. För sitt framgångsrika arbete har han bl a fått utmärkelserna Roligast i Skåne på P3:s humorfestival och Årets nykomling på Svenska Stand-Up-galan. Robin har också nominerats till Aftonbladets TV-pris och Kristallen, de svenska TV-bolagens gemensamma TV-pris.

Men att se artister live är ändå något extra och fredagen den 15 februari har du chansen. Sedan tidigare är det klart att Shirley Clamp framträder på mässan lördagen den 16 februari.

Är du redan nu säker på att du ska på mässan har du möjlighet att utnyttja deras förköp där de till och med har ett Black Friday-erbjudande. Här förbeställer du biljetter!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.