Nästa artikel
Premiär för Dethleffs c ́go up med nedfällbar säng
CMT2019

Premiär för Dethleffs c ́go up med nedfällbar säng

Publicerad 10 januari 2019 (uppdaterad 10 januari 2019)
På CMT-mässan kommer Dethleffs att presentera den nya modellserien c ́go up baserad på de tidigare modellerna c ́go. Det blir två planlösningar med nedsänkbar säng med upp till sju sovplatser på ett kompakt utrymme. Kolla in bilderna!

Efter principen ”up and away” ger c ́go up trots ett kompakt yttre en hel del plats tack vare den nedsänkbara sängen över soffgruppen och den har en invändig ståhöjd på hela 208 centimeter. 

Det går att välja mellan två planlösningar med nedsänkbar säng. Den mindre c ́go up 465 KR har en totallängd på 683 centimeter, erbjuder fyra fasta bäddar och möjligheten att vid behov konvertera sittgruppen under den nedsänkbara sängen till en dubbelsäng. De båda våningssängarna på tvären i fronten tål upp till 80 kilos belastning och har en längd på 210 centimeter vilket gör att även vuxna kan sova i dem. Också i den nedsänkbara sängen med måtten 200 x 145 cm finns mycket rörelsefrihet.

Totalvikten för den här planlösningen är 1 500 kilo. Den som vill ha mer än 220 kilo lastkapacitet kan väga upp fordonet till 1 700 kilo som tillval.

För de som behöver ännu fler sovplatser finns c ́go up 525 KR med upp till sju sovplatser och en totallängd på 757 centimeter. För barnens komfort kan delen med våningssängar och egen sittgrupp avgränsas och vid behov kan den konverteras till ännu en sovplats. Den nedre våningssängen kan fällas upp och sedan användas som förvaringsyta under körningen. Därutöver finns två rymliga garderober.

Totalvikten för den här familjehusvagnen ligger på 1 600 kilo. Denna modell kan vägas upp till 1 800 kilo och har då en lastkapacitet på mer än 420 kilo.

Båda c ́go up-planlösningarna är enaxlade, 230 centimeter breda, 271 centimeter höga och har en 142 liters kyl-frys. Som de andra c ́go-familjemedlemmarna är inredningen i pigga färger som inte minst uppskattas av unga par och familjer.

Kolla in bildspelet!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.