Bild
Nästa artikel
MÄSSOR

Mässa hos Kurts Husvagnar

Publicerad 23 september 2014 (uppdaterad 23 september 2014)
Kurts Husvagnar ordnade en rejäl mässa med 2015 års nyheter den gångna helgen. Och det var många som passade på att njuta av dansen på lördagskvällen.

De 5000 mässbesökarna strömmade in till Kurts Husbilar när de för 21:a året ordnade en mässa med husbilar, husvagnar och massor av varmkorv. Per Lodén räknar efter och kommer snabbt upp i tre och ett halvt tusen...

Ove Ek som tillsammans med Veronika Larsson och Per Lodén äger Kurts Husvagnar, var mer än nöjda med mässan när vi pratade med dem i telefon. Per Lodén menade på att det känns härligt med en sådan respons och att det från år till nästa kommer fler som uppskattar arrangemanget.

- Det var ett hundratal ekipage som valde att övernatta, berättar per Lodén stolt och berättar vidare att kön till korven stundtals var väldigt lång, speciellt på lördagen då 1200 korvar räcktes över.

– Vi har haft besökare även från Norge och självklart från många långväga platser i Sverige, berättar Veronika Larsson och fortsätter med att det var hela 130 personer i Folkets hus och dansade till orkestern Togga från Mora.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.