Nästa artikel
Liten och smidig LMC
CMT2018

Liten och smidig LMC

Publicerad 17 januari 2018 (uppdaterad 17 januari 2018)
Många förknippar LMC med fullvuxna helintegrerade modeller och de är mest poppis i Sverige. Det finns dock undantag: Vi tittar in i lilla Explorer Comfort i 615.
Det är en lite udda modell som nyligen premiärvisades på mässan i Stuttgart. LMC Explorer Comfort i 615 är bara 636 cm lång men lika bred som sina större syskon, 232 cm för att vara exakt. Det gör att den är betydligt rymligare än en plåtis med samma längd. Axelavståndet är 345 cm vilket även det är lite kortare än brukligt vilket ger en snävare svängradie.

Planlösningen är optimerad för att ge husbilen en luftig känsla. Med fransk säng i det ena bakre hörnan och badrummet i det andra blir det gott om plats för ett stort kök och rymlig sittgrupp. En nackdel med en fransk säng, om fler sover i den, är att en av de sovande hamnar längst in och kan då inte obehindrat kliva ur sängen. Eftersom denna bil är helintegrerat är det dock fullt möjligt för två personer att sova i varsin dubbelsäng. Det är bara att hissa ner sängen över förarplatsen.

Missa inte bildspelet!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.