Nästa artikel
Långbäddad Cliff och äventyrspaket
2021

Långbäddad Cliff och äventyrspaket

Publicerad 19 augusti 2020 (uppdaterad 19 augusti 2020)
Populära husbilarna från Sunlight får till 2021 ett antal nyheter i allt från plåtisar till halv- och helintegrerade modeller. Flera av dem kan också fås med nya tillvalspaketet Adventure Edition.

Plåtisen Cliff 640 med separata långbäddar i aktern ger gott om plats för  cyklar, surfbräda och annat i lastutrymmet. Samtidigt är det lätt att kliva i och ur den inbjudande sängplatsen. 

Sunlight V 69 är en traditionell husbil men med smalare bodel som Sunlight och flera tyska tillverkare kallar “Van”. I den klassen kommer Sunlight V 69 som är 6,86 meter lång och trots sin smala bodel faktiskt har queenbed.

Halvintegrerade T 69 LC är en ny planlösning med dubbla dinetter som ger gott om plats för upp till sex personer och alkoven A 60 är en extra kort alkovbil som kvalar in under sexmetersgränsen. Den är endast 5,94 meter lång och alkovsängen kan fällas upp vilket ger härlig rymd i förardelen. 

Nya Adventure Edition är en nyhet till 2021 som finns till alla plåtisar, alla i V-serien och några T/I-modeller i utbudet. Förutom multimediapaket, klimatanläggning och lite annat så är svart metallic något som ska tilltala sportiga och unga kunder.

På tal om unga kunder så får samtliga Sunlight Isofix-fästen för barnstol.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.