Bild
Nästa artikel
CMT2018

Kort, kul och lyxig!

Publicerad 23 januari 2018 (uppdaterad 26 januari 2018)
Här är en ovanlig planlösning från Eura Mobil. Genom att tvärställa bädden längst bak ges plats för ett lyxigt kök och stort mittbadrum.
Eura Mobil Integra 700 HB är, namnet till trots, 715 cm lång vilket är rejält mycket kortare än de största treaxlade Integrorna som är hela 899 cm långa och följdaktligen heter 890. Om vi skakar av oss den ologiska modellbeteckningen kan vi konstatera att Integra 700 HB är en husbil i Eura Mobils A-lag. Integra ska inte förväxlas med Eura mobil Integra Line som är lite enklare utrustade och framförallt låga helintegrerade husbilar. Integra är en fullvuxen husbil med dubbelgolv och redan som grundutrustad känns den pampig och ombonad, men visst finns det en lång utrustningslista när de säljs i hemlandet. I Sverige säljs de dock mer eller mindre färdigutrustade.

Det som gör just 700 HB lite annorlunda är den tvärställda sängen längst bak och den planlösning den erbjuder. Under sängen finns ett stort garage med luckor på båda sidor. Om man så önskar går det att dra för en stor vägg mot badrummet som upptar utrymmet framför sängen. Ett bra sätt att minimera stänk i sängen.

Mitt i bilen finns ett mycket välutrustat kök med bland annat integrerad espressobryggare och påkostad blandare. I bilens främre del finns givetvis förarplatserna och nedfällbar säng. Sittgruppen är väl tilltagen och bekväm. Sammantaget är det en ganska kort och lyxig bil för upp till fyra personer och det är gott om plats för det mesta. Det enda kruxet är naturligtvis att bädda tvärsängen, det är aldrig kul. För de som istället föredrar långbäddar finns även 700 EB, i den har dock det stora badrummet stryka på foten för ett mindre dito.

Missa inte bildspelet!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.