Bild
Nästa artikel
ELMIA2014

Kabe presenterar ny inredning

Publicerad 22 september 2014 (uppdaterad 22 september 2014)

Kabes vd Alf Ekström i Kabes stora husvagn Hacienda vilken fått den nydesignade interiören.

I år presenterade Kabe bland annat en nydesignad interiör. Alf Ekström, vd för Kabe, uttrycker det med orden: Allt har gjorts om för att hitta tidens anda.

Lagom till Elmia Husvagn Husbil 2014 lanserade Kabe en helt ny inredning.

– Det är en jättestor satsning för vår del. Vi har försökt hitta färgsättning och design som appellerar till våra kunder. Vi har gjort om det mesta, från gardiner till bordskivor och det går i en gråskalig ton, säger Alf Ekström till Elmia.

Den nya interiören införs i Royal-, Imperial- och Haciendavagnarna samt i alla husbilar. I resterande modeller finns den tidigare inomhusmiljön fortfarande kvar.

Kabes satsning på att bredda sortimentet går vidare. Bland annat presenterade de den lyxiga husvagnen Imperial som en egen modellserie.

Även på husbilssidan har Kabe breddat sitt utbud med en Classic-modell, inspirerad av husvagnsserien med samma namn. Under Elmia Husvagn Husbil visadedes den upp för första gången i Sverige.

På plats på Elmia finns också dragplåstret Hacienda 1000 TDL . Den 22 kvadratmeter stora husvagnen som inte bara är Kabes längsta utan som Kabe vill kalla "hela Europas värsting". Alf Ekström har höga förväntningar på årets mässa.

– Den betyder jättemycket för oss. Här möter vi massor av husvagns- och husbilsägare, säger han till Elmia.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.