Nästa artikel
Häng med till Elmia 2013 och 2014!
ELMIA

Häng med till Elmia 2013 och 2014!

Publicerad 8 september 2020
I brist på Elmiamässa i år bjuder vi på en återblick från 2013 och 2014. Missa inte bildspelen om du var där för kanske är du med på bild! Har du inte besökt Elmia? Då måste du kolla in denna häftiga mässa!
2013 registrerades 36 929 besök. Detta år lanserade Kabe sin ”innovation design” som de fortfarande använder på både bilar och vagnar och Polar bjöd kunder att provköra de husbilar de själv byggde då. Askersund city camp blev årets ställplats följt av Sandhamn och Kristinehamn. Vi på Husbil & Husvagn besökte taket på Elmias hallar och fick fantastiska bilder på campingen nedanför. På kvällen var det Oktoberfest in på natten, missa inte de bilderna! 

2014 blev Degerhamns ställplats årets ställplats följt av Lundåkrahamnen och Nogersund. Detta var året då Fiat Ducatos ansiktslyftning som presenterades året innan slog igenom bland husbilarna så alla husbilar kändes nya och fräscha, de har samma front än idag sex år senare. Fritidsvagnen visade upp vagnar på skidor och på ute på campingen var vädret på topp under hela mässan. Ca 35 000 besök registrerades.
 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.