Nästa artikel
Förtält från Isabella
PRYLAR

Förtält från Isabella

Publicerad 1 september 2014 (uppdaterad 1 september 2014)
Även på tillbehörssidan presenterar tillverkarna en rad nyheter. Danska Isabella visar upp vad som kommer 2015 när de firar 30-årsjubileum.

 Till 2015 bjuder danska Isabella på en rad spännande nyheter, till exempel jubileumsmodellen ”Penta Thirty”, som markerar Penta-seriens 30-årsdag. Utöver detta hittar du nya Universal 420 Coal, ett deltält som kan användas i alla väder och en rad spännande tillbehör, som den nya IsaClean-serien med rengöringsmedel.

Jubileumsmodell och nytt deltält för alla väder

2015 firar Isabella att det är 30 år sedan som det första Penta-förtältet såg dagens ljus, och det gör man med jubileumsmodellen Penta Thirty. Penta Thirty har det välkända, femkantiga utförandet och det har ett djup på 3,5 meter utan störande mittstång. Förtältet är tillverkat av Isacryl, en kraftig acrylväv som låter tältet ”andas” och färgsättningen går i neutrala grå nyanser. Taket är sandfärgat, vilket ger ett varmare och mjukare ljus inne i förtältet.
Önskar du njuta av årstidernas skiftningar på campingplatsen är Universal 420 Coal ett annat lämpligt val. Tältets styrka och stabilitet gör att det kan användas i alla slags väder och färgsättningen i grå och svarta nyanser ger förtältet ett diskret utseende.

Praktiska tillbehör, väskor och möbler förenklar campinglivet

Frisk luft och god ventilation gör förtältet ännu skönare att vistas i och den som söker en luftig lösning kan komplettera med en nätfront från Isabella. Nätfronten ger bra ventilation samtidigt som den förhindrar att insekterna letar sig in i förtältet. Nätfronten kan antingen ersätta den vanliga frontpanelen men den kan också användas när frontpanelen är nedrullad i ”verandaläge”. Nätfronten passar på både höger och vänster sida.

För att slippa drag och kyla runt hjulet på husvagnen, behövs en bra hjulhuskappa. Tidigare har storleken på denna varit beroende på husvagnsmodellen, men nu introducerar Isabella en hjulhuskappa i universalutförande som passar alla husvagnar. Den nya hjulhuskappan monteras dessutom helt utan skruvar, vilket minskar risken för läckage i vagnen. Hjulhuskappan finns i bredderna 75 och 160 cm och höjden kan anpassas till husvagnens mått.

Isabella säljs genom Kama-fritid. Isabellas hemsida du hittar här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.