Damkören Snowflake Singers och State of Drama är med Stora Nolia premiärdag, 1 augusti.

Nästa artikel
Det här händer på Stora Nolia idag
MÄSSOR

Det här händer på Stora Nolia idag

Publicerad 1 augusti 2015 (uppdaterad 1 augusti 2015)

Damkören Snowflake Singers och State of Drama är med Stora Nolia premiärdag, 1 augusti.

Stora Nolia är Sveriges största publikmässa och drar cirka 100 000 besökare fram till nästa söndag. Totalt sett omsätter de 800 utställarna på mässan och kringarrangemangen ungefär en halv miljard! Här finns förutom programmet en lista på allt vi hittills skrivit om nyheterna 2016!

Förutom nyheterna bland husbilar och husvagnar och prylarna kring dessa så finns varje dag ett digert program. Till höger hittar du det vi hittills publicerat om 2016 års nyheter!


Program 1 augusti

 

Stora Utescenen

09.45 Soundcheck Snowflake Singers
11.55 Jag lever, alltså dansar jag - Balettakademiens ungdomskompani

12.00 Snowflake Singers – Umeås egen barbershopkör.

15.00 State of Drama - Allt började 2012 då bandet vann musiktävlingen ”Metro on Stage” för osignade band. Därefter har man deltagit i Melodifestivalen två gånger, haft framgångsrika turnéer och setts i stora TV-produktioner. Nu är man tillbaka med en turné runt om i Sverige och ett av stoppen blir på Stora Nolia.

Konferencier Åsa Ivarsdotter

 

Hälso- & Fritidsscenen - hall 8

12:55 Jag lever, alltså dansar jag - Balettakademiens ungdomskompani

14.00 Nail Zone-CMD academy and shop. Nagelintresserad? Allt för hemma fixare och proffs!

 

Hälso- & fritidsytan hall - 8

13:00 Funktionell träning med dagens workout -prova på bänkpress, bicepstävling och Strongman tillsammans med Boxen Umeå.

 

Dungen11.00–14.00 Gillar du att pyssla och snickra?

Välkommen till Pysselkojan och träffa pyssel-Jenny, känd från barn-TV. Här väntar massor av naturens skatter på att du ska förvandla dem till något fantastiskt.

Hundscenen

Pudelklubbens dag

Svenska Pudelklubben har ca 3 500 medlemmar och är en av Sveriges största rasklubbar. Klubben ordnar regelbundet olika arrangemang för att stimulera till ett aktivt hundägande.

På Stora Nolia har ni möjlighet att få se och uppleva rasens mångsidighet. Pudeln är en av utställningsvärldens största divor men även en arbetande allroundhund. Rasen är lättlärd, samarbetsvillig och nyfiken vilket gör den framgångsrik inom många områden men framför allt är pudeln en social och älskad familjemedlem.

10.00–17.00 Möt Pudelklubben! Träffa representanter och prata en stund, få information om klubben och deras aktiviteter. Du kan även få tips om hur du sköter en pudelpäls både till vardag och till utställning. Pudlar i alla tänkbara färger och storlekar kommer att finnas på plats så kom förbi och låt er fascineras av denna fantastiska ras.

Stora Nolia 2015
Lördag 1 augusti – söndag 9 augusti 10.00-17.00

Kvällsöppet onsdag 5 augusti 10.00–20.00

Plats: Umeå
Webb: www.nolia.se/stora

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.