Är du fenomenal på att grilla? Du kan du vinna pris på mässan Hus på hjul!

Nästa artikel
Det drar ihop sig till mässa
HUS PÅ HJUL

Det drar ihop sig till mässa

Publicerad 24 mars 2015 (uppdaterad 25 april 2015)

Är du fenomenal på att grilla? Du kan du vinna pris på mässan Hus på hjul!

Den 15-16 maj är det dags för den nya mässan Hus på hjul som hålls i Norrköping. Det blir mängder med aktiviteter och en del kräver anmälan så det finns anledning att kolla vad du vill delta i.
Förutom det vanliga campinglivet har du chans att visa framfötterna i din grillkonst. Det gäller att visa vem som grillar bäst och gör den godaste maten. 10 olika lag får vara med och tävla på mässområdet under sakkunnig ledning och bedömning. Villkoren är enkla. Sätt bara samman ett lag bestående av två personer! För anmälan håller du utkik på deras hemsida.

Du kanske har ett riktigt fint ekipage från förr? Hus på Hjul bjuder in alla ägare av gamla veteraner, enskilda husvagnar eller hela ekipage, till en riktig Nostalgitripp. En underbar tripp som tar oss 30-40-50 år tillbaka i tiden. Slå en signal till Sten Lilja på 0721-67 35 67 eller mejla veteraner@huspahjul.se så tar vi kontakt och berättar mer!

Men det blir även nöjen! Det blir dans och festkväll med Titanix som spelar för Hus på Hjuls alla dans- och festglada  besökare under fredagskvällen på danspalatset Borgen. Bokningarna pågår som bäst.

Gillar du golf ska du ta med golfklubborna! På mässan kan du träffa spelare från Norrköpings Golfklubb som ger dig tips och råd om hur du lyckas bäst ute på golfbanorna. Passa också på att vara med och tävla i konsten att chippa. När mässan är över kan du passa på att spela hos en av landets äldsta klubbar, Norrköpings GK. Banan ligger bara cirka 10 minuters bilfärd från mässan.

Härliga veteranekipage kommer att finnas på plats! Har du själv något du vill ställa ut?

Gillar du dans? Då ska du boka danskvällen med Titanix!

Golfintresserad? Då har du chansen!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.