Bild
Nästa artikel
ELMIA2014

Dannebrogen på Elmia

Publicerad 16 september 2014
Varje år fylls de 2 700 campingplatserna som finns på Elmia-området. Och det är inte bara besökare från Sverige som tar sig till Jönköping.

Går man runt kommer man bland annat att hitta registreringsskyltar från Danmark men i år syntes framför allt den högt placerade Dannebrogen. Den danska flaggan är hissad på Lis Kristiansens husvagn och syns över hela campingen. Skratten och de glada rösterna sprider sig lika långt. Flaggan har Lis och hennes vänner satt upp av en enda anledning.

– Det är för att vi ska hitta hem, den går att se från riktigt långt avstånd, säger Lis Kristiansen från Kolding och skrattar när hon pratar med Elmias representant och fortsätter, det här är ren semester och avslappning.

Lis Kristiansen är från Kolding, som ligger på Jyllands östkust, och har åkt till Elmia Husvagn Husbil tillsammans med sin man. De står med sin husvagn bredvid tre andra par som också är med i Polar Club West. Det är ett glatt gäng som gärna skämtar och skojar med varandra.

– Vi är här för att titta på alla nyheter, men även för att det är en chans att få komma ut på en liten semester. Det finns många spännande nyheter här och Polars nya husvagnar ser fina ut, säger Lis Kristiansen.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.