Bild
Nästa artikel
MÄSSOR

Camping som den var förr på ny mässa i nostalgins tecken

Publicerad 2 juni 2017 (uppdaterad 2 juni 2017)
De gamla bilarna samsas med likaledes härliga husvagnar på en mässa som går i nostalgins tecken. Här kommer du att kunna uppleva campingen som den var förr. Den 2-3 september är det dags och Norrköping är platsen!

Mässan Campingklassiker och motornostalgi har som mål att bli en av Sveriges största, trivsammaste och mest omtalade nostalgiträffar skriver de på sin hemsida. Två dagar för alla som vill titta, njuta, minnas och tänka tillbaka för redan vid entrén kommer du att mötas av mängder med vackra, spännande och härliga campingekipage. Ekipage där bil och husvagn lackats i samma färger, vagnar som inretts efter teman, eller där nära nog varenda liten skruv är original. Och minst trettio år gamla ska fordonen vara.

Här kommer nostalgin att flöda och minnena från en svunnen era kommer säkert att locka fram ord som Titta! Precis en sådan såg jag när jag var barn! Det blir bilar, lastbilar, bussar, motorcyklar, mopeder men inte minst, campingklassiker. Allt kompletterat med en marknad med nostalgiprylar, musikunderhållning från scen, modevisning, mat, fika och mycket annat.

Kanske får du chans att se din ungdoms moped igen i all sin glans. Mopedrallyt som anordnas har sitt mål på mässan i Bråvalla. Och besökarna kan rösta fram det eller de fordon/ekipage de gillar bäst.

Platsen för detta är det före detta flottiljområdet Bråvalla i Norrköping, "under de fina trädalléerna och på gräsytorna runt de gamla kasernbyggnaderna" som de själva uttrycker det. Dessutom kommer det att tillkomma fler programpunkter som de successivt lägger ut på hemsidan.

Arrangörerna hälsar alla varmt välkommen till Norrköping och Bråvalla lördag och söndag den 2-3 september!

Var och när?
Norrköping Bråvalla - GPS WGS84 58°37’5.3”N 16°7’29.5”E

Lördag-söndag 2-3 september 2017. På lördagen öppnar mässan klockan 10.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.