Bild
Nästa artikel
Redaktionsbloggen

På väg mot nya äventyr

26 december 2013
Nu är julen slut för den här gången, nyåret strax på plats och ljuset på väg. Det är bara det nya årets semesteräventyr som inte hunnits med.

Det känns som alltid lite befriande när julen är över. På något sätt är säsongen så mycket närmare efter det att advent, Lucia och julbordet är avklarat även om julen i dagsläget inte ens är riktigt slut. Först ska ju granen barra lite innan den blir utkastad men tjugondag Knut är det definitivt. Sedan är det bara latmaskarna som har gran och adventsstakar kvar.
Jag hoppas att du, liksom jag, har haft en lugn och skön jul, att tomten varit snäll och att du numer kan mer om vår tradition än tidigare eftersom du till och med på vår hemsida haft möjlighet att förkovra dig lite i ämnet. Men annars känns kanske semesterplaner och evenemang för 2014 lite mer framåtsyftande.

Närmast på lut står ju mässan i Kista 13-16 februari, där du hittar oss i montern. Varför inte ta tillfället i akt och fråga mig lite om olika semestermål, oavsett om vi pratar Sverige eller övriga Europa? Har du tur kan jag ge dig lite tips och övriga redaktionsmedlemmar kan säkert ge dig tips inom sina specialområden. Men kommer du inte till mässan får du väl fortsätta att läsa om olika platser här på webben. Just nu kommer jag att koncentrera mig på området runt Vänern som har mycket spännande att erbjuda. Följ med mig på min rundresa du med!
När det gäller platser utanför Sverige så tänkte jag gräva lite mer i vad Danmark har att erbjuda och nästgårds har du Skåne som jag nyligen presenterade.

Lagom till dess att julmaten hunnit satt sig så kommer du att få en del recept på bra campingmat här. Har du något recept du tycker du vill dela med dig av har jag inget emot att du hör av dig. Eller om det är något annat du tycker saknas, så hojta bara till, lättast på min mail, pelle.kjorling@husbilhusvagn.se.

Det blir säkert en hel del nyheter på tillbehörsfronten också. Vi får väl se vad som visas i Kista och vad jag kan göra för att du ska tycka än mer om att besöka oss här på webben.

Ett riktigt Gott Nytt webbår på er alla!