Bild
Nästa artikel
Redaktionsbloggen

Det är måndag morgon...

12 augusti 2013
Nu ska vi kanske inte fortsätta textraden från Povel Ramels kända låt för så är det verkligen inte. Det är i stället en spännande dag fylld av nya upplevelser. Upplevelser som vi skapar för att du ska få dig ny kunskap till livs. Och det ska jag försöka komma med varenda dag ett bra tag framöver!

Hej alla bloggläsare!


Det är måndag morgon och en ny arbetsvecka stundar. Ny i många bemärkelser, inte minst eftersom det är första dagen på jobbet som webbredaktör för Husbil&Husvagn.

Nu har jag i och för sig redan tjuvstartat lite för att lära mig webbverktyget och få bort pappershögarna, men det har du säkert redan lagt märke till, och jag ska göra mitt bästa för att du som läsare ska få dagliga och intressanta uppdateringar. Nästan precis som det har varit tidigare även om jag kommer att försöka vara än flitigare.

Vad kommer jag då att delge dig? Självklart vill jag vara först med nyheterna på marknaden men jag vill även dela med mig lite av min erfarenhet från mitt resande. Just nu fylls mailkorgen av allehanda uppslag och det råder ingen brist på nyheter hos tillverkarna 2014. Noliamässan har just varit, 98 002 personer bevistade denna så vår bedömning om 100 000 stämde ganska bra och speglar väl det stora intresset för mobilt boende.

Har du tips och råd är jag naturligtvis glad för feedback och jag kommer att fortsätta göra en varierad och innehållsrik hemsida. Den kunskap du själv sitter på är jag förstås glad att få ta del av både som kommentarer och mail, du sitter kanske på någon spännande bild som kan vara rolig för andra att se eller något annat spännande som gärna får landa i min mailbox. För många läser Husbil & Husvagn både i tryckt och elektronisk form. De som inte gör det missar säkert en hel del intressanta och skoj nyheter.


Med hopp om en trevlig, varm och händelserik höst!


Pelle Kjörling


redaktionen@husbilhusvagn.se
, åtminstone tills vår dataavdelning hunnit fixa mig en helt egen mailadress men det återkommer jag om.